Maria Petersdotter

Vilja är att kunna. Kunna är att vilja.

Deltagare nr 1

Publicerad 2015-01-30 21:25:00 i Följ med.....,

MÖT LINDA LAGERSTRAND
 

"Jag är en 36- årig heltidsarbetande två barnsmamma som älskar att träna. Ha precis börjat arbeta efter min andra föräldraledighet och nu är min man hemma med vår 11 månaders.

Jag vill i första hand gå ner mina graviditetskilon och sen vill jag gå ner till min trivselvikt som jag inte legat på på 10 år och det är 65 kg. Vägde in mig på 74.4 med Maria. Har under hösten lyckats gå ner 10 kg men då var jag föräldraledig och kunde träna ofta.

Den största utmaningen är att få tid att träna. Med två pojkar på 2,5 år och 11 månader och två hundar så är ju livet rätt fullsmockat. Jag är borta en kväll i veckan men vill inte ta mer kvällstid från dem. Jag jobbar till 17 och sen somnar barnen vid 19.30… så den tiden blir helig!
Nu gäller det att vara smart och få till många små träningspass i samband med jobbet. Jag kan t ex promenera till jobbet och träna micropass på 15-20 minuter på luncherna.

Arbetar som vårdlärare för nyanlända på dagarna och min andra utmaning är att stå emot alla dessa godsaker mina elever och kollegor kommer med.
Behöver någon som kickar mig i rumpan och håller lite ordning på min mat och kände att jag behövde en Maria.

Håller i spinning och BodyCombat på Actic Sydpoolen vilket ger mig otroligt mycket energi och glädje som hjälper mig att orka det kaosaktiga, men underbara livet med två små barn, två hundar och jobb.

Blir vansinnigt taggad av utmaningar så nu är kylen laddad med kvarg och träningsprogrammen är utskrivna. LET´S GOOO!!!!"

 
 
 
Startvikt: 74.4 kg
Fett%: 38.6 %
Midjemått:99 cm
 
 
Jag om Linda:
 
En tjej med energi, alltid nära till skratt och otroligt mycket runt omkring sig.
Ibland kanske lite väl mycket omkring sig så att hon glömmer bort sig själv.
Därför är jag helt övertygad om nu när hon väl har bestämt sig för att spendera tid på sig själv kommer att gå in helhjärtat i denna "challange". Linda behöver någon som säger åt henne vad hon ska göra och har koll på henne och det kan hon räkna med att jag kommer att göra.
För att Linda ska få till träning/kost i sitt hektiska liv har jag satt ihop ett kort och effektivt träningsupplägg som hon kan hinna med under lunchen och på så sätt inte behöva ta tid från "allt annat". Kosten har jag baserat på hennes mål, förutsättningar och nuläge. Linda för även kostdagbok så att jag kan följa henne punkt till pricka.
Imorgon kör vi igång första PT-passet....Hur det gick kan du läsa om imorgon ...

           

 


Om

Min profilbild

Maria Petersdotter

Välkommen till min blogg! Jag heter Maria Petersdotter. Jag är mamma, fru, PT, kostrådgivare, lifestylecoach, gruppträningsinstruktör och butikschef. Mitt liv handlar om att inspirera människor till att må så bra de kan i form av att dela med mig av min kunskap i träning, kost och positivt tänkande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela