Maria Petersdotter

Vilja är att kunna. Kunna är att vilja.

NU ÄNNU MERA C9* - RESULTAT!!!!!

Publicerad 2015-09-30 21:58:45 i Följ med.....,

Denna man har trotsat alla hinder och gett sig själv en riktigt chans till en bättre hälsa och en hälsosammare livsstil.  Viktigt här är att förstå att denna förändring skedde på 9 dagar.
Läs och inspireras
 
 
 
Marcos egna ord:
 
"Varför jag valt att köra C9
Nr 1 det är enkelt, allt finns med, vad,hur och när du ska äta och för en som äter när det passar utan struktur så behövde jag detta men framförallt gjort/gör jag detta för att jag har kommit till en punkt då jag känner inombords att -nä nu får det fan vara nog med skit som händer i mitt liv.
Allt från sjukdomar , problem med orken, mammas bortgång och det ena med det andra. Men det var först jag fick reda på att jag har en risk för att få diabetes i och med att alla på min mammas sida haft/har typ. Och jag vet hur mycket min mamma kämpade mot att hålla de i chack i alla år men det kom att kosta henne att förlora ett ben och bidrog till stor del till hennes bortgång.


Så därför och åter därför kommer jag köra och leva och försöka komma på fötter igen med allt vad det innebär och med hjälp av min familj och nära och kära så ska inget stoppa mig."
 
 
Före:
Vikt: 83.2
Midjemått: 97.9
 
 
 
Efter:
Vikt 78.7
Midjemått: 90.5
 
 
Resultat: - 4,5 kg
Midjemått: -7,4 cm
 
 
 
*C9 - CHANGE 9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt smalare, hälsosammare jag.
Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig verktygen du behöver för att starta din förändring i dag!
 
 
 

Om

Min profilbild

Maria Petersdotter

Välkommen till min blogg! Jag heter Maria Petersdotter. Jag är mamma, fru, PT, kostrådgivare, lifestylecoach, gruppträningsinstruktör och butikschef. Mitt liv handlar om att inspirera människor till att må så bra de kan i form av att dela med mig av min kunskap i träning, kost och positivt tänkande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela