Maria Petersdotter

Vilja är att kunna. Kunna är att vilja.

Resultat och vinnaren av Loose it 2015

Publicerad 2015-05-12 22:58:00 i Följ med.....,

Som S T O L T  PT och coach för deltagarna kan nu     
 
                            avslöja resultatet.
 
Men först ett par ord om varje enskild person:
 
Linda.
 
Tävlingen startade bra för Linda. Träningen anpassade vi med att få till kort intensiva pass hon kunde utföra på lunchen med arbetskollegan Mycket pulshöjande får att få så mycket effektiv förbränningsträning som möjligt. Till det hade även Linda sina 2 fasta klasser på gymmet- spinning och body combat.
Kosten fungerade bra i början men saker och ting dök upp i Lindas privata liv som störde hennes koncentration och hon fick inte till helheten. Detta gjorde att Linda efter de första veckorna med jämn viktnedgång stannade i vikt - där blev Linda fast ett tag. Vi drog i nödbromsen - utvärderade och hittade tillsammans ett nytt sätt att få Linda på banan med kosten igen. Dagsrapporter med kost följde jag upp Linda konturnueligt. Detta gav resultat och sista 2 veckorna i tävlingen levererade Linda minusresultat på vågen hela tiden.
 
Markus.
 

Markus har med min kost hjälp och sin egna träning jobbat det mesta på egen hand. För Markus har det mest varit utmaning att få i sig "ALL MAT". Han tyckte det var så mycket att äta och jag anade att han var lite skeptisk till om det verkligen var rätt kostschema jag gett honom. Veckodagarna med rutiner fungerade bra för Markus, helgerna svårare. Markus stora utmaning blev planering. Utan planering av dagens måltider skulle det bli alldeles för enkelt för honom att trilla dit på onödig snabb skräpmat.
 
Carola.
 

Eftersom jag och Carola arbetat ihop innan med kost/träning för henne var hon förberedd på vad som skulle komma.Träningen var inga problem för Carola utan vi la även till vilodagar som hon inte hade inplanerade för att få tid med familj och att låta kroppen återhämta sig med jämna mellanrum. Kosten gick över lag väldigt bra i början men något hände med tiden och Carola tröttnade på det "hälsosamma". Vi räddade situationen och la till ett valfritt mål på lördagen så att hon kunde unna sig med kontroll och inte falla dit på onyttigheter här och där istället.
 
Helena.
 
Till skillnad mot de andra deltagarna var Helena mer motiverad att få peppning i gymmet,ett nytt träningstänk och en kroppsförändring. Hennes viktigaste mål var kroppshållningen,balans-rörligheten och styrkan i kroppen. Att på köpet tappa i vikt såg hon som en bonus. Helena fick som de andra ett kostupplägg av mig och från det valde hon att plocka bitar som hon med sin tidigare "LCHF-light"-kost satte ihop ett eget kostschema. Jag gav henne de viktigaste riktlinjerna och sedan hade hon fria händer. Träningen startade bra och fortsatte så under hela tävlingen fram till sista två veckorna då sjukdom,tandvärk och Londonresa fick Helena från träningen. Sista PT-passet innan invägning ljusnade det och vände igen. Helena hade förberett mig innan att det behövde bli ett lungnare pass, att hon var lite trött och kanske inte 100 % i kroppen.
Jag såg på Helena att kroppen var 100% redo men inte inställningen. Vi tog det "lugnt".
När passet var över hade Helena gjort fler armhävningar än någonsin, tabata och montain climbers som aldrig förr. Helena strålade. Nu var hon och hennes inställning till sin egna träning tillbaka.
 
 
 
Resultat:

 
 
Helena:
Vikt: 62.8     61,6
Fett%: 32.5%   31
Midjemått: 89.5  86
- 3,5 cm midja
 
 
Före:                                                   Efter:
 
 
 
 
 
 
Linda:
Startvikt: 74.4     70.7
Fett%: 38.6 %      36.2%
Midjemått:99     94
-5cm midja
 
Före:                                                   Efter:
 
 
 
 
 
Markus:
Vikt: 85.6   80.4
Fett%: 24.8 %  21.5
Midjemått: 99  89
- 10cm midja
 
 
Före:                                           Efter:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vinnaren:
Carola:
Vikt: 86.5   80,6
Fett%: 36.9%  35.1%
Midjemått: 104    95
-9cm midja
 
 
Före:                                                  

 
 
 Efter:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Viktminskning i %
Carola      6,82
Markus    6,51
Linda        4,97
Helena     1,91

Om

Min profilbild

Maria Petersdotter

Välkommen till min blogg! Jag heter Maria Petersdotter. Jag är mamma, fru, PT, kostrådgivare, lifestylecoach, gruppträningsinstruktör och butikschef. Mitt liv handlar om att inspirera människor till att må så bra de kan i form av att dela med mig av min kunskap i träning, kost och positivt tänkande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela